Sznvlts Sznvlts Sznvlts Sznvlts Sznvlts Sznvlts Sznvlts

Színkeverés

színválasztás

Szeretné új lakását színessé varázsolni csodaszép színekkel?

Szeretné lakását felújítani, s új színekbe öltöztetni?

Ha igen, akkor ne habozzon, térjen be hozzánk.

Jöjjön, s bízza rá magát segítőkész kollégáink több éves szakértelmére. Segítünk kiválasztani az ön igényinek megfelelő színeket, festékeket, s a festéshez szükséges mennyiséget. Szakértelmünkkel igyekszünk kielégíteni minden igényét, s ha kérdése van, szívesen segítünk tanácsainkkal. Üzletünkben lehetőség van többféle színkártyából, több ezer színből választani, melyet mi azonnal előállítunk számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével.

Kevertessen:

  • kültér és beltéri zománcot
  • beltéri falfestéket
  • homlokzat festéket
  • lazúrt
  • vakolatot

Színkártyáink, mintáink segítségével, egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket, melyeket mi akár azonnal elő is állítunk. Elegendő ha megadja számunkra a festendő helység vagy ház méreteit, s mi segítünk kiszámítani, menyi festékre lesz szüksége, milyen eszközök, illetve milyen technikák szükségesek a a festés elvégzéséhez. Mindezek után pedig pontos árat tudunk mondani, hogy mennyibe is fog kerülni álmai otthonának megvalósítása.

színkeverésÁm ha esetlegesen elfoglalt, kevés az ideje, tervezze meg otthona színeit a saját otthonában. Tekintse meg az alábbiakban található színkeverési honlapokat, ahol előre feltöltött képek, vagy akár az ön által saját helységeiről feltöltött képein próbálhatja ki a kikeverhető színeket.

Tervezze meg lakása színeit, milyenek legyenek a különböző szobák falai, mennyezetei, majd jegyezze fel a kiválasztott színek kódjait (például: s 3050-R10B, RAL 6025), fantázia neveit ( például: Golden Rambler 2),  hozza be hozzánk, s mi elkészítjük a kívánt színeket.

Nincs más hátra, kattintson az alábbi két színkártya közül bármelyikre, tervezze meg igényinek megfelelő házát, lakását, írja fel a színkódot vagy fantázianevet, jöjjön be hozzánk, s akár már aznap el is kezdheti a festést.

Trilak színtervező honlap

Trilak színtervező honlap

Dulux színkeverés honlap

Dulux színkeverés honlap