Site Overlay

Azonnali színkeverés a Festék Csodákban!

Szeretné megfakult lakását új életre kelteni?

Amennyiben válasza igen, ne habozzon betérni hozzánk és próbálja ki színkeverés szolgáltatásunkat!

Jöjjön, s bízza rá magát segítőkész kollégáink több éves szakértelmére. Segítünk kiválasztani az Ön igényinek megfelelő színeket, márkákat, és a festéshez szükséges mennyiséget is. Szakértelmünkkel igyekszünk kielégíteni minden igényt, kérdés esetén pedig szívesen segítünk tanácsainkkal. Üzletünkben lehetőség van többféle színkártyából, több ezer színből választani, melyet mi azonnal előállítunk számítógépes színkeverő rendszerünk segítségével.

színkeverés

Kevertessen:

  • kültéri és beltéri zománcot
  • beltéri falfestéket
  • homlokzat festéket
  • vakolatot
  • lazúrt

Színkártyáink, mintáink segítségével, egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket, melyeket mi akár azonnal is előállítunk, hiszen színkeverés lehetséges üzletünkben. Elegendő ha megadja számunkra a festendő helyiség méreteit, s mi segítünk kiszámítani, hogy mennyi festékre lesz szüksége, milyen eszközök, illetve milyen technikák szükségesek a festés elvégzéséhez. Mindezek után pedig pontos árat tudunk mondani, hogy mennyibe is fog kerülni álmai otthonának megvalósítása.

dulux színkártya Festék Csodák színkeverés
Színkeverés több ezer színből!

Színek kipróbálása az otthon kényelméből!

Színek kiválasztásához segítség

Ha esetlegesen elfoglalt, kevés az ideje, tervezze meg otthona színeit a saját otthonában. Tekintse meg a képen látható színtervező honlapot, ahol előre feltöltött képek, vagy akár az ön által saját helységeiről feltöltött képein próbálhatja ki a kikeverhető színeket. Amennyiben pedig rendelkezik okostelefonnal, a Play Áruházból és az App Storeból letölthető a DULUX Visualizer HU alkalmazás, mellyel még könnyebben fog zajlani a tervezés!

Tervezze meg lakása színeit otthon, majd jegyezze fel a kiválasztott árnyalatok kódjait (például: s 3050-R10B, RAL 6025), fantázia neveit ( például: Golden Rambler 2). Ezt követően nincs más teendője, mint betérni hozzánk a Festék Csodák üzletébe és odaadni kollégáinknak az előállítandó színek adatait.

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes