Festék Csodák üzlet

A Festék Csodák Kft. 1999. november 23-án alakult cég, mely mostanra Tiszaújvárosnak és vonzáskörzetének legnagyobb forgalmú festék-, barkács-, munkaruházat- és építőipari szaküzletének számít. Jelenlegi telephelyünk a 3580 Tiszaújváros, Bay Zoltán u. 1/A szám alatt található, egy 22 000 négyzetméteres területen. 2018. január 1-jén költözött ide üzletünk, a régi MIVAS épületébe. Tökéletes rálátással rendelkezünk a 35-ös főútra, ugyanakkor könnyen megközelíthetők vagyunk Tiszaszederkény felől is.

Büszkék vagyunk arra, hogy több, mint 20 éves piaci jelenlétünk alatt évről évre növelni tudtuk bevételeinket és ismét bővülhetünk. Jelenlegi üzletünk mellett egy szaniter és csempe kiállítóterem, míg mögötte egy 1400 négyzetméteres raktár-és irodahelyiség épül. Ezeknek köszönhetően jelenlegi 766 négyzetméteres eladóterünk 1000-re nő, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit és átláthatóbbá tegyük számukra a kínálatot.

Festék Csodák építkezés
A kép 2021. július 7-én készült.

2021. május elején kezdődtek a munkálatok, melyek a megfelelő ütemben, az elvárásaink szerint haladnak. A teljes szerkezet július 20-án készült el, melyet a hagyományos bokrétázással ünnepeltünk meg. A feldíszített bokrétafa az épület legmagasabb pontján díszelgett napokig, és a tetőfedés elkezdésekor került eltávolításra.

Az alábbi rövid videón megtekintheti az eddigi folyamatot, melyet lelkesen követtünk nyomon. A főbb mérföldkövek láthatók az összeállításban, melynek végén megtekinthető bokrétafánk és épületszerkezetünk teljes pompájában. Nagy örömünkre szolgál az, hogy a növekvő vevőforgalom lehetővé tett számunkra egy ilyen mértékű bővítést. A TikTok profilunkon pedig a bokrétafa feldíszítésének menete is megtekinthető, ide kattintva.

Bokrétázás a Festék Csodák építkezésén

Nagy örömmel jelentjük be továbbá, hogy a tavalyi évben létrejött a Festék Csodák webshop felülete, mely elérhető mindenki számára – legyen szó magánszemélyről vagy viszonteladóról. Egyedi árajánlatot is kérhet az egyes, készleten nem lévő termékeinkre, továbbá kiszállítás opció is megoldható igény esetén. További információt webáruházunkban, illetve a Kapcsolat menüpont alatt találhat.

Folyamatos akciókért és promóciókért, termékismertetőkért pedig érdemes bekövetni minket az oldalt található közösségi média felületeken, hogy ne maradjon le semmiről! Köszönjük a majd’ 2000 fős követőtáborunknak a támogatást és minden erőnkkel azon leszünk továbbra is, hogy vásárlóink igényei maradéktalanul kielégítésre kerüljenek.