RÓLUNK

A Festék Csodák Kft. 1999. november 23-án alakult cég, mely mostanra Tiszaújvárosnak és vonzáskörzetének legnagyobb forgalmú festék-, barkács-, munkaruházat- és építőipari szaküzletének számít. Jelenlegi telephelyünk a 3580 Tiszaújváros, Bay Zoltán u. 1/A szám alatt található, egy 22 000 négyzetméteres területen. 2018. január 1-jén költözött ide üzletünk, a régi MIVAS épületébe. Tökéletes rálátással rendelkezünk a 35-ös főútra, ugyanakkor könnyen megközelíthetők vagyunk Tiszaszederkény felől is.

Büszkék vagyunk arra, hogy több, mint 20 éves piaci jelenlétünk alatt évről évre növelni tudtuk bevételeinket és ismét bővülhetünk. Jelenlegi üzletünk mellett egy szaniter és csempe kiállítóterem, míg mögötte egy 1400 négyzetméteres raktár-és irodahelyiség épül. Ezeknek köszönhetően jelenlegi 766 négyzetméteres eladóterünk 1000-re nő, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit és átláthatóbbá tegyük számukra a kínálatot.

2021. május elején kezdődtek a munkálatok, melyek a megfelelő ütemben, az elvárásaink szerint haladnak. A teljes szerkezet július 20-án készült el, melyet a hagyományos bokrétázással ünnepeltünk meg. A feldíszített bokrétafa az épület legmagasabb pontján díszelgett napokig, és a tetőfedés elkezdésekor került eltávolításra.